Kwalitatieve planten en deskundig advies voor uw tuin.

Kwekerij

Contact

CEO:

Evert-Jan Lassche

Telefoon:

Professionele kwekerij

Wij zijn uw specialist op het gebied van bomen en heesters. Wij geloven dat er niets zo’n levendige sfeer aan uw tuin of erf geeft als een unieke boom of heester. Deze groene schoonheden markeren de verschillende seizoenen, bieden het hele jaar door een prachtig uitzicht en dragen bij aan de zuurstofvoorziening, verkoelende schaduw en beschutting voor vogels. Daarom is het van groot belang om zorgvuldig te kiezen voor karakteristieke beplanting die perfect past bij uw tuin of erf.

Bij Lassche Hoveniers staan we klaar om u te voorzien van deskundige tips en advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies dat specifiek is afgestemd op uw situatie, of voor actuele prijsinformatie. Onze boomkwekerij is een ware specialist op het gebied van bomen en heesters. We hebben een indrukwekkend assortiment, met onder andere prachtige taxussen, laurierbomen en coniferen. Naast jonge planten bieden wij ook grote laurierstruiken en coniferen tot wel 3 meter hoog.

Op onze eigen kwekerij kunt u alle soorten bewonderen die wij aanbieden. De planten groeien hier op in de volle grond, wat resulteert in sterke en gezonde exemplaren. U heeft de mogelijkheid om uw favoriete exemplaar aan te wijzen, waarna deze zorgvuldig met een royale kluit, omwikkeld met doek en gaas, wordt uitgegraven. Op deze manier bent u verzekerd van een gezonde groei in uw eigen tuin. Voor de enthousiaste doe-het-zelvers bieden wij tevens complete beplantingslijsten aan, zodat u alles in één keer kunt regelen.

Bij Lassche Hoveniers streven we ernaar om uw tuin of erf tot leven te brengen met prachtige bomen en heesters. Onze expertise en uitgebreide assortiment stellen ons in staat om de perfecte beplanting te leveren die past bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een imposante boom voor schaduw en privacy, of naar sierlijke heesters voor een kleurrijk accent, wij hebben de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden bij het maken van de juiste beslissing voor uw tuin of erf.

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u optimaal advies voor uw tuin.

Professioneel

Wij werken alleen met de beste professionals op tuingebied samen.

Reinier Regter

Professioneel bedrijf, oog voor detail, vader en zoon Lassche zijn harde werkers en leveren echt goed resultaat. Heel blij mee, en na het werk is alles keurig achtergelaten.