Laat uw tuin professioneel onderhouden door specialisten van lassche hoveniers

Tuinonderhoud

Contact

CEO:

Evert-Jan Lassche

Telefoon:

Professioneel tuinonderhoud

Bij Lassche Hoveniers delen we een grote liefde voor tuinen. We begrijpen dat een tuin nooit echt ‘af’ is. Het is een levendig stukje natuur dat constant in beweging is, een kringloop van leven. Om deze kringloop stabiel en gezond te houden, is goed tuinonderhoud essentieel. We bieden verschillende onderhoudsopties aan, afhankelijk van uw wensen en behoeften, zoals een voorjaars- en/of najaarsbeurt.

Bij de voorjaarsbeurt zorgen we ervoor dat uw tuin na de winter weer fris en klaar voor het nieuwe seizoen is. Dit omvat onder andere snoeien, het uitdunnen van groepen vaste planten en het herstellen van verzakkingen in het straatwerk. Bij de najaarsbeurt bereiden we uw tuin voor op de winter door het uitvoeren van noodzakelijke taken, zoals het snoeien van bepaalde planten en het opruimen van bladeren.

Voor regelmatig tuinonderhoud bieden we een frequentie van ongeveer 4 tot 5 keer per jaar. Dit zorgt ervoor dat uw tuin gedurende het hele jaar in optimale conditie blijft. Onze hoveniers zullen onder andere hagen snoeien, graskanten en borderranden bijwerken, bemesting toepassen en andere benodigde taken uitvoeren. U kunt erop vertrouwen dat uw tuin altijd goed wordt verzorgd.

Bij Lassche Hoveniers nemen we de verantwoordelijkheid voor het volledige onderhoud van uw tuin uit handen. We zorgen voor het wieden van onkruid, het verplanten van planten en het aanplanten van nieuwe bloemen en struiken. Kortom, we maken van uw tuin een prachtig plaatje waar u elke dag van kunt genieten. Voor een advies op maat komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. En vergeet niet, ook voor het onderhoud van bedrijfstuinen staan we voor u klaar.

Vertrouw op Lassche Hoveniers voor professioneel tuinonderhoud dat de schoonheid en vitaliteit van uw tuin behoudt. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw tuin de zorg en aandacht die het verdient.

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u optimaal advies voor uw tuin.

Professioneel

Wij werken alleen met de beste professionals op tuingebied samen.

Reinier Regter

Professioneel bedrijf, oog voor detail, vader en zoon Lassche zijn harde werkers en leveren echt goed resultaat. Heel blij mee, en na het werk is alles keurig achtergelaten.