Professionele tuinaanleg door onze vakkundige hoveniers

Tuinaanleg

Contact

CEO:

Evert-Jan Lassche

Telefoon:

Professionele tuinaanleg

Een tuin is een plekje voor uzelf, waar u kunt genieten van rust en ontspanning in het zachte lenteweer, waar uw kinderen kunnen spelen tijdens de zomermaanden, of waar u uw passie voor tuinieren kunt uitleven. De inrichting van uw tuin moet perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en wensen. Bij Lassche Hoveniers begrijpen we dat de basis van een prachtige tuin begint met een goed doordacht tuinplan.

Het tuinontwerp vormt het raamwerk waarbinnen uw tuin zich in de loop der jaren zal ontwikkelen. Uw wensen en ideeën dienen als belangrijke inspiratiebron om een prettige en functionele leefruimte te creëren. De vormen, materialen en beplanting moeten naadloos op elkaar aansluiten om een harmonieus geheel te vormen. Bij Lassche Hoveniers gaan we graag met u in gesprek om het ontwerp volledig aan uw eisen te laten voldoen. Wij verzorgen de complete aanleg van uw tuin, inclusief bestrating, gras of kunstgras, tuinafscheidingen en schuttingen, beregeningsinstallaties en zelfs trampolines.

Tijdens de gesprekken zullen wij uw wensen en ideeën samenvoegen tot één harmonieus geheel, waarbij we zorgvuldig het juiste materiaalgebruik en de geschikte beplanting selecteren. Na goedkeuring van het tuinontwerp of de tuinschets stellen wij een gedetailleerde offerte of begroting op. Zodra alles naar wens is, kunnen we beginnen met de daadwerkelijke aanleg van uw tuin. Tijdens dit proces kunnen er natuurlijk nog vragen opkomen, waarvoor u altijd bij ons terecht kunt. Bij Lassche Hoveniers streven we naar optimaal contact en een goede communicatie met onze opdrachtgevers, ongeacht de omvang van het project.

Of u nu een kleine of grote tuinaanleg heeft, wij staan voor u klaar. Dankzij de kleinschaligheid van ons bedrijf kunnen we persoonlijke aandacht en betrokkenheid garanderen. Ons team van ervaren hoveniers zal met vakmanschap en oog voor detail uw tuin tot leven brengen. Vanaf het eerste gesprek tot de laatste handeling zorgen wij ervoor dat uw tuin een perfecte weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en levensstijl.

Laat Lassche Hoveniers uw droomtuin realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw tuin kunnen transformeren tot een prachtig aangelegde tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u optimaal advies voor uw tuin.

Professioneel

Wij werken alleen met de beste professionals op tuingebied samen.

Reinier Regter

Professioneel bedrijf, oog voor detail, vader en zoon Lassche zijn harde werkers en leveren echt goed resultaat. Heel blij mee, en na het werk is alles keurig achtergelaten.