Altijd een mooie grasmet met een robotmaaier van Lassche Hoveniers

Robotmaaier

Contact

CEO:

Evert-Jan Lassche

Telefoon:

Robotmaaier Barneveld

Professionele robotmaaiers

Met een professionele robotmaaier, van het A-merk Stihl, kunt u geniet van een optimaal gemaaid gazon, terwijl u er zelf maar weinig aan hoeft te doen.

De voordelen van robotmaaiers

Robotmaaiers bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele grasmaaiers. Allereerst bieden ze ongekend gemak. Eenmaal geïnstalleerd en geprogrammeerd, maaien ze automatisch uw gazon volgens het door u ingestelde schema. Dit betekent dat u nooit meer zelf achter de grasmaaier hoeft te lopen. De robotmaaier werkt stil en efficiënt, zelfs als u niet thuis bent.

Daarnaast zorgen robotmaaiers voor een gelijkmatig maairesultaat. Ze maaien het gras regelmatig en in willekeurige patronen, waardoor er geen lelijke maaisporen ontstaan. Bovendien verspreiden ze het gemaaide gras als natuurlijke mulch, wat bijdraagt aan een gezonder gazon.

Het installatieproces en maatwerkadvies

Bij Lassche Hoveniers helpen we u graag bij het kiezen en installeren van de juiste robotmaaier voor uw gazon. Onze experts bieden maatwerkadvies op basis van uw gazonoppervlakte, grasconditie en andere specifieke vereisten. We selecteren een robotmaaier die perfect aansluit bij uw behoeften en installeren deze professioneel in uw tuin.

Tijdens de installatie zorgen we voor de juiste afbakening van het maaigebied met behulp van speciale grensdraad. Dit zorgt ervoor dat de robotmaaier binnen de gewenste grenzen blijft en niet in bloemperken, vijvers of andere ongewenste gebieden terechtkomt. We stellen ook de maaihoogte, maaischema’s en andere instellingen in volgens uw voorkeuren.

Onderhoud en service

Na de installatie van de robotmaaier kunt u rekenen op de uitstekende onderhouds- en servicediensten van Lassche Hoveniers. We bieden periodieke controles en onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw robotmaaier altijd optimaal presteert. Indien nodig voeren we reparaties en vervangingen uit, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw perfect gemaaide gazon.

Laat uw gazon onderhouden door een robotmaaier

Geniet van een prachtig gazon zonder de moeite en het gedoe van traditioneel grasmaaien. Met een robotmaaier van Lassche Hoveniers bent u verzekerd van efficiënt, gelijkmatig en moeiteloos gazononderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u optimaal advies voor uw tuin.

Professioneel

Wij werken alleen met de beste professionals op tuingebied samen.

Robotmaaier in de tuin
Robotgrasmaaier

Reinier Regter

Professioneel bedrijf, oog voor detail, vader en zoon Lassche zijn harde werkers en leveren echt goed resultaat. Heel blij mee, en na het werk is alles keurig achtergelaten.