Laat uw trampoline professioneel ingraven en monteren

Trampolines

Contact

CEO:

Evert-Jan Lassche

Telefoon:

Trampoline ingraven

Bij Lassche Hoveniers zijn we gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kwaliteitstrampolines. Wij leveren trampolines van Berg Toys, een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn duurzame en veilige trampolines. Hoewel de meeste trampolines een frame, een beschermrand, veren en een springdoek hebben, is niet elke trampoline hetzelfde. Wij streven ernaar om de beste trampoline voor u te vinden, waarbij we de optimale mix van prijs, veiligheid en duurzaamheid bieden. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om het ingraven van de trampoline. U kunt altijd bij ons terecht voor gedegen informatie en deskundig advies.

Voordat u een trampoline aanschaft, is het belangrijk om na te denken over wie er gebruik van gaat maken en aan welke eisen de trampoline moet voldoen. Is het voornamelijk voor kinderen of ook voor volwassenen bedoeld? Moet de trampoline speciale veiligheidsmaatregelen hebben? Bij Lassche Hoveniers helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat de trampoline perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Veiligheid is natuurlijk een belangrijk aspect bij trampolinegebruik, met name wanneer deze door minderjarigen of onervaren springers wordt gebruikt. Daarom is het handig om te weten dat er toezicht gehouden kan worden tijdens het springen. We kunnen u adviseren over mogelijke veiligheidsmaatregelen, zoals het gebruik van een safety net. Dit zorgt ervoor dat er minder vrije ruimte rondom de trampoline nodig is, waardoor u optimaal kunt genieten van het springplezier zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden is de beschikbare ruimte in uw tuin. Als u ervoor kiest om een safety net te gebruiken, heeft u minder vrije ruimte nodig rondom de trampoline. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft om comfortabel te kunnen springen en landen. Als u de trampoline liever wilt ingraven, kunnen wij u hierbij helpen. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling van uw tuin, maar biedt ook extra veiligheid en gemak bij het betreden en verlaten van de trampoline.

Of u nu een trampoline wilt plaatsen op een zachte en vlakke ondergrond of deze wilt ingraven in uw tuin, Lassche Hoveniers staat voor u klaar met professioneel advies en hoogwaardige producten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en het perfecte springplezier voor uw tuin te realiseren.

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u optimaal advies voor uw tuin.

Professioneel

Wij werken alleen met de beste professionals op tuingebied samen.

Reinier Regter

Professioneel bedrijf, oog voor detail, vader en zoon Lassche zijn harde werkers en leveren echt goed resultaat. Heel blij mee, en na het werk is alles keurig achtergelaten.